Zakelijk vervoer van Business on Wheels

De drukte op de wegen neemt toe. In plaats van nutteloos in de file te staan, kun je je tijd veel beter besteden. Hoe? Maak van reistijd werktijd met een business chauffeur. Die brengt je naar elke gewenste bestemming, terwijl jij ongestoord je werk doet. Onderweg werken levert tijdwinst en kostenbesparing op.

Veilig zakelijk reizen met Business on Wheels

Een zakelijk gesprek dat je volle aandacht vereist. Even snel je mail checken. Toch even dat appje beantwoorden. Deze handelingen zorgen voor afleidingen:

  • geestelijk (concentratieverlies)

  • lichamelijk (telefoon bedienen tijdens het rijden)
     

Er vallen dan ook jaarlijks honderden slachtoffers door mobiel bellen of socialmediagebruik in het verkeer. Dat is dan ook de reden dat Business on Wheels is begonnen met het aanbieden van professionele taxi diensten, zodat u veilig op bestemming aankomt. Als je je laat rijden kun jij je namelijk helemaal focussen op je werkzaamheden. Of dat nou een telefoongesprek is of de aantekeningen doorlezen voor de vergadering waar je naartoe gaat.

Professionele chauffeurs van Business on Wheels

Onze chauffeurs zijn vriendelijk, betrouwbaar en kundige bestuurders.
Als professionele chauffeurs passen zij zich aan aan de wens van de klant. Aan jou dus. Behoefte aan een leuk gesprek of juist aan stilte? Geef het aan en de chauffeur luistert.

 

Voordelig zakelijk reizen met Business on Wheels

Werk dat je tijdens de autorit doet, hoeft later niet meer gedaan te worden. Dat scheelt dus tijd en geld. Zeker als de maximumsnelheden naar 100 km/u gaan en je langer onderweg bent. Dat betekent meer reistijd en minder werktijd.

Met een privé chauffeur van Business on Wheels heb je dus meer werktijd en geen inefficiënte reistijd.
 

Wij weten dat binnen elke organisatie de prijs belangrijk is. Daarom betaal je bij Business on Wheels schappelijke prijzen voor onze diensten.
 

1/1